Hallinto

Tilinpäätös

Toiminta- ja taloussuunnitelma

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin.  Se vastaa seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, mm. kirkollisverosta. Kirkkovaltuusto valitaan seurakuntavaaleilla joka neljäs vuosi.

Jäsenet 2023-2026: Andrejev Katja, Hasu Sirpa, Hostikka Raita, Hyvönen Jukka, Janes Nina, Kiri Esko, Kivelä Arto, Kupla Mia, Lappi Jaakko, Metso Jari, Muuri Riikka, Niemelä Teuvo, Näkki Tuula, Ojala Sari, Ojala Jenni, Pousi Suvi, Pousi Ritva-Leena, Rautamaa Eeva, Ristola Jarmo, Ruokonen Markku, Silander Outi, Suikkanen Jaana, Suutari Simo, Tulkki Eini, Tulokas Eila, Tuomisalo Tomi, Uotila Jarmo.

Kirkkovaltuuston jäsenien yhteystiedot 2023-2026

Pöytäkirjat 2023:

Pöytäkirjat 2022:

Pöytäkirjat 2021:

Pöytäkirjat 2020:

Pöytäkirjat 2019:

Tulevat kokoukset :
Luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen on sunnuntaina 12.2. klo 10 Marian kirkossa

Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto on seurakunnan toimeenpaneva hallintoelin; se johtaa seurakunnan toimintaa ja hoitaa hallintoa, taloutta ja omaisuutta. Neuvosto valmistelee asiat kirkkovaltuustolle sekä huolehtii päätösten toteutumisesta. Kirkkovaltuusto valitsee neuvoston jäsenet kahden vuoden välein. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra. Kokouksiin osallistuu myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja.

Jäsenet 2023-2024: Kinnunen Anna pj., Janes Nina varapj., Kivelä Arto, Muukkonen Martti, Ojala Sari, Ruokonen Markku,  Suikkanen Jaana,  Suutari Simo kvalt. pj, Silander Outi kvalt.vpj.
Neuvoston sihteerinä toimii talousjohtaja Tarja Partanen.

Pöytäkirjat 2022:

Pöytäkirjat 2021:

Pöytäkirjat 2020:

Pöytäkirjat 2019:

Tulevat kokoukset:

Kappelineuvostot

Miehikkälän kappelineuvosto ja Virolahden kappelineuvosto johtavat kappeliseurakuntien hengellistä työtä omilla alueillaan.

Luottamushenkilöt voivat hakea korvausta kokousmatkoista tällä lomakkeella matkalasku-luottamushenkilöt