Jouluiloa pienituloisille

Kaisu Venäläinen ja Anne Hammarberg
Vehkalahden eläkeliitto on jo useiden vuosien ajan halunnut muistaa pienituloisia perheitä diakoniatyön kautta. Kaisu Venäläinen (vas.) Eläkeliitosta kertoo diakonissa Anne Hammarbergille, että he luottavat siihen, että seurakunnan diakoniatyön kautta apu menee oikeaan osoitteeseen. Joka joulu rahallisen avustuksen lisäksi Eläkeliitto on lahjoittanut myös villasukkia jaettavaksi alueen pienituloisille perheille.

Haminan seurakunnan diakoniatyön kautta voi tänäkin vuonna lahjoittaa tai saada apua.
Pienelläkin muistamisella on suuri merkitys, mikä parhaimmillaan tuo hyvän mielen sekä lahjoittajalle että avun saajalle.

Lahjoita keräykseen

Halutessasi sinulla on mahdollisuus lahjoittaa seurakunnan jouluavustuskeräykseen ajalla 16.11.-13.12.
Lahjoituksen voi ohjata suoraan Haminan seurakunnan tilille tai tuomalla raha-lahjoituksen seurakunnan palveluaulaan (Simeon-talo, Pikkuympyräkatu 34). Toivomme lahjoituksia ajoissa, koska myöhään tulevat lahjoitukset eivät välttämättä enää ehdi jouluksi. Myös yritykset ja yhdistykset voivat toimia lahjoittajina.

Keräyslupa RA/2020/710, tilinumero FI68 5506 0010 0020 69, viite: 2419 tai ”joulukeräys”.

Hae jouluavustusta

Jouluavustus on tarkoitettu Haminan seurakunnan alueella asuville pienituloisille.
Voit hakea jouluavustusta ajalla 28.11.-13.12.

Hakulomakkeita saa Simeon-talon palveluaulasta (Pikkuympyräkatu 34) tai tulostamalla hakulomakkeen tästä. Mikäli sinulla on kysymyksiä lomakkeen täyttöön liittyen, on diakoniatyöntekijä auttamassa 12.-13.12. Simeon-talolla (klo 9-12 ja 13-15).

Miehikkälän ja Virolahden alueella asuvat voivat olla suoraan yhteydessä diakoniatyöntekijöihin; Anni Kontra p. 050 526 2493 tai Maarit Kinnunen p. 0400 565 010.

Jouluavustus jaetaan lahjakortteina ja niiden saamisesta tiedotetaan 16.12. jälkeen tekstiviestillä.