Messut

Pastori Kari Rautiainen

Sunnuntai 1.10.

  • Klo 10 Messu Marian kirkossa, liturgina Kari Rautiainen, avustaa Jaana Kivekäs, kanttorina Ulla Suutari. Vanhustenviikon avajaismessu. Messu striimataan ja se on katsottavissa seurakunnan Facebookista. Messusta ei jää tallennetta eli se on katsottavissa vain lähetysaikana.

  • Klo 10 Messu Virojoen seurakuntatalolla, Ville Holopainen, Inna Heikkilä. Miehikkälän ja Virolahden kastepuiden tyhjennys. Messun jälkeen seurakuntatalolla maksuton perhelounas.

  • Klo 10 Messu Miehikkälän kirkossa, Matti Astola, Kai Huopainen.

Striimatut messut

Striimattu messu lähetetään pääsääntöisesti seurakunnan Facebookin kautta kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Messusta ei jää tallennetta eli se on katsottavissa vain lähetysaikana.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, pääset sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä

Johanneksen kirkko, Raatihuoneentori 10
Klamilan kirkko, Museotie 1903
Marian kirkko, Pikkuympyräkatu 34
Miehikkälän kirkko, Muurikkalantie 6
Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2
Virolahden kirkko, Kirkontie 500