Jumalanpalvelukset

Koivu hiirenkorvilla taustalla Marian kirkko

Sunnuntai 22.5.

• klo 10 Messu Marian kirkossa, Hanna Talka, Matti Astola, Ulla Suutari. Messu on katsottavissa seurakunnan Facebookin kautta.
  • klo 10 Messu Klamilan kirkossa, Anna Kinnunen, Inna Heikkilä.
  • klo 10 Messu Miehikkälän kirkossa, Elina Rajala, Kai Huopainen.

Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Striimattuja messuja voit seurata Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä