Messut ja radiohartaudet

Ulla Suutari,Tuuli Kotisalo ja Ville Holopainen
Suvivirren messussa liturgina toimii Tuuli Kotisalo, Ville Holopainen avustaa ja Ulla Suutari on kanttorina.

Su 26.5. klo 10 Suvivirren messu Marian kirkossa, Tuuli Kotisalo, Ville Holopainen, Ulla Suutari, Lapsikuoro. Messussa tyhjennetään kastepuu ja kuluneen vuoden aikana kastettujen perheet voivat tulla noutamaan pikkulinnun kotiin muistoksi. Messun jälkeen on tarjolla herkullinen lounas Simeon-salissa.

Klo 10 Toukomessu Miehikkälässä Salpalinjamuseolla, Matti Astola, Inna Heikkilä, Veteraanikuoro. Mukana Eläkeliiton Miehikkälän yhdistys, toukosiunaus.

Klo 13 Laurin luontokirkko Virolahdella, Hurppu, Aidaslahdentie 64, Anne Koivunen, Inna Heikkilä. Arktika -päivien päätös.

Kolehti

Jumalanpalveluksessa kerätään kolehti eli vapaaehtoinen rahalahjoitus hyvään tarkoitukseen. Noin puolet kolehdeista kerätään kaikissa seurakunnissa yhteisiin, kirkkohallituksen määrittämiin kohteisiin. Osan kolehdeista seurakunnat voivat kerätä itse valitsemiinsa kohteisiin.

Jos haluat osallistua kolehtiin, parhaiten se onnistuu varaamalla mukaan käteistä rahaa. Haminan seurakunnassa on mahdollista osallistua kolehtiin jumalanpalveluksen aikana myös MobilePay-palvelun kautta. MobilePaylla maksaessa on oltava fyysisesti läsnä tilaisuudessa. 

Striimatut messut

Striimattu messu lähetetään pääsääntöisesti seurakunnan Facebookin kautta kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Messusta ei jää tallennetta eli se on katsottavissa vain lähetysaikana.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, pääset sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Radiohartaudet

Aloita aamu kuuntelemalla hartaus! Yle Radio 1 -kanava lähettää aamuhartauden klo 6.50, mutta voit kuunnella hartauden Yle Areenasta juuri silloin, kun sinulle sopii. Hartaudet säilyvät Areenassa kuunneltavissa kuukauden ajan lähetyksestä.

Aamuhartaudet Areenassa

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä

Johanneksen kirkko, Raatihuoneentori 10
Klamilan kirkko, Museotie 1903
Marian kirkko, Pikkuympyräkatu 34
Miehikkälän kirkko, Muurikkalantie 6
Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2
Virolahden kirkko, Kirkontie 500