Messut 5.2.

Diakoniamessun Virolahdella toimittaa seurakuntapastori Hanna Talka. Kuvassa oleva nalle on jo vuoden saanut olla ”Yhteisvastuu -maskottina” seurakunnan tiloissa. Tämän vuoden Yhteisvastuukeräys käynnistyy tulevana sunnuntaina.
  • Klo 10 Messu Marian kirkossa, Anita Venäläinen, Ville Holopainen, Ulla Suutari. Messu striimataan ja lähetetään seurakunnan Facebookin kautta.
  • Klo 10 Messu Miehikkälän kirkossa, Matti Astola, Pekka Soranummi, mukana marttojen lauluryhmä, mukana martat messun tehtävissä, kahvit kirkossa.
  • Klo 10 Diakoniamessu Virojoen seurakuntatalolla, Hanna Talka, Maarit Kinnunen, Inna Heikkilä. Messun jälkeen Runebergintorttukahvit Yhteisvastuun hyväksi.

Yhteisvastuukeräys alkaa.

Striimatut messut

Striimattu messu lähetetään pääsääntöisesti seurakunnan Facebookin kautta kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Messusta ei jää tallennetta eli se on katsottavissa vain lähetysaikana. Huom. maaliskuussa striimataan 12.3. messu (kuukauden toinen sunnuntai), koska kuukauden ensimmäisen sunnuntain messu on konfirmaatiomessu.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, pääset sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä