Messut

Pastori Jaana Kivekäs

Sunnuntai 10.12.

  • Klo 10 Messu Marian kirkossa, Kivekäs, Talka, Huopainen.

  • Klo 10 Joululaulumessu Miehikkälän kirkossa, Astola, N. Venäläinen, mukana Lionsien lauluryhmä. Kanttori tarjoaa 10-vuotiskahvit messun jälkeen.

  • Klo 10 Messu Virojoen seurakuntatalossa, Rautiainen, Suutari.

Kolehti

Jumalanpalveluksessa kerätään kolehti eli vapaaehtoinen rahalahjoitus hyvään tarkoitukseen. Noin puolet kolehdeista kerätään kaikissa seurakunnissa yhteisiin, kirkkohallituksen määrittämiin kohteisiin. Osan kolehdeista seurakunnat voivat kerätä itse valitsemiinsa kohteisiin.

Jos haluat osallistua kolehtiin, parhaiten se onnistuu varaamalla mukaan käteistä rahaa. Haminan seurakunnassa on mahdollista osallistua kolehtiin jumalanpalveluksen aikana myös MobilePay-palvelun kautta. MobilePaylla maksaessa on oltava fyysisesti läsnä tilaisuudessa. 

Striimatut messut

Striimattu messu lähetetään pääsääntöisesti seurakunnan Facebookin kautta kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Messusta ei jää tallennetta eli se on katsottavissa vain lähetysaikana.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, pääset sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä

Johanneksen kirkko, Raatihuoneentori 10
Klamilan kirkko, Museotie 1903
Marian kirkko, Pikkuympyräkatu 34
Miehikkälän kirkko, Muurikkalantie 6
Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2
Virolahden kirkko, Kirkontie 500