Jumalanpalvelukset 4.12.

Kaksi adventtikynttilää syttyy

Toisena adventtisunnuntaina 4.12.

• Klo 10 Messu Marian kirkossa, Ville Holopainen, Matti Astola, Ulla Suutari, mukana Rahtarit. Messu stiimataan ja se on katsottavissa seurakunnan Facebookin kautta.
  • Klo 10 Messu Miehikkälän kirkossa, Kari Rautiainen, Pekka Soranummi.
  • Klo 10 Messu Virojoen seurakuntatalolla, Anne Koivunen, Inna Heikkilä.

Striimatut messut

Striimattu messu lähetetään seurakunnan Facebookin kautta kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Messusta ei jää tallennetta eli se on katsottavissa vain lähetysaikana.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, pääset sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä