Nuoret viikkotoiminta

nettisivuille

Somessa:

Instagramissa löydät meidät nimellä Haminan seurakunta. Työntekijät tavoittaa parhaiten omilla nimillä ja numeroilla esimerkiksi WhatsAppista. Olemme myös mukana Discordissa, Facebookissa, Snapchatissa ja vaikka missä. Ota yhteyttä!

AVOIMET OVET

Uutta! Ovet avoinna (K15) klo 19-23 perjantaisin 2.9, 7.10, 4.11 ja 10.12.

Hyvää menoa, oleilua, teemajuttuja.

Keskiviikkoisin nuorten avoimet ovet klo 18 -20 Herran Kukkarolla. Kesän avoimet 13.7 asti.

Uusia tutuja, vanhoja ystäviä, kahvia ja korppuja
teetä ja sympatiaa, soittoa ja laulua ja paljon muuta.

NUORTEN SÄHLYVUORO on tauolla

Kaikille nuorille avoin sählyvuoro on Pappilansalmen koulun salissa maanantaisin klo 20.00-21.30.

JUHLAT

Nuorten kevätjuhla ja isosten siunaaminen 1.6.2022. Kevätjuhla alkaa 18 Simeon-salissa, ilmoittautuminen 2.-15.5 tästä. Klo 17 isosten siunaaminen Marian kirkossa, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita 🙂

MUUTA TOIMINTAA

Kaikenlaista spesiaalia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Keilausta, splättistä, yökyläilyjä, retkiä, musiikkijuttuja ja vaikka mitä. Toimintaa tytöille ja pojille yhdessä ja erikseen.

Muusta toiminnasta huudellaan Kukkarolla, ilmoitellaan whatsappissa ja ihan joka paikassa. Onko ideoita tai toiveita?
Kerro meille!

NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ

Ryhmä on muodostettu kaudelle 2022-23.