Kirkkomuskarit

Kuvassa piirrettynä leikkiviä lapsia ja piirroksen päällä soitin

Kirkkomuskarit Haminassa

KIRKKOMUSKARIT ovat seurakuntien musiikki- ja varhaiskasvatusta. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja loruillaan Ulla-kanttorin ja lapsityöntekijöiden johdolla koko perheen voimin. Kirkkomuskarin jälkeen on mahdollista jäädä ruokailemaan perhelounaalle, jonka hinta on 8 €/perhe. Jos sinulla on erityisruokavalioita, niin otathan yhteyttä keittio.hamina@evl.fi viimeistään muskariviikon maanantaina, aamulla.

Kevään 2022 kirkkomuskaripäivät ovat  18.3. ja 22.4.2022. Tervetuloa silloin Simeon-saliin, Pikkuympyräkatu 34 klo 10.30!

Kirkkomuskari Miehikkälässä

Vauvasta vaariin kirkkomuskari Miehikkälässä Miehikkälän seurakuntakodilla (Pappilankuja 3) torstaisin  klo 10.00-10.30   Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924 yhdessä lastenohjaajien kanssa.

Vauvavirsilauluryhmä

Vauvavirsilaulusssa lauletaan, tutustutaan soittimiin, hellitään vauvaa ja liikutaan hänen kanssaan kirkkotilassa. Lopuksi aina jutellaan ja kahvitellaan. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34).

Seuraava ryhmä alkaa 29.9.2022 ja mukaan mahtuu kahdeksan vauvaa ja vanhempaa ilmoittautumisjärjestyksessä.  Ilmoittautua voivat viikosta 34 alkaen (mia.rautamies@evl.fi) ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä.