Leirit ja retket 7-14 v

Makkarat paistuvat grillissä ympärillä lapsia istumassa penkillä

Leiritoiminta 

Haku kevään 2024 on käynnissä täällä. Leirejä järjestetään sekä Vehkarinteessä että Lypsyniemessä. Leirien tarkemmat ajankohdat löytyvät ilmoittautumislinkistä.

Leirillä oleminen vanhojen ja uusien kaverien kanssa on parasta mitä tiedämme. Haminan seurakunta järjestää lastenleirejä koululaisille ympäri vuoden. 1.-3.-luokkalaisten leirit kestävät noin vuorokauden ja isompien leirit kestävät noin kaksi vuorokautta. Leireillä ulkoillaan, leikitään, pelaillaan, askarrellaan, seikkaillaan ja lauletaan. 

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu kolme kertaa vuodessa seurakunnan kotisivuilla: joulu-tammikuussa, huhtikuussa ja elo-syyskuussa. Jos hakijoita on enemmän kuin leiripaikkoja, paikat arvotaan. Ensikertalaiset ovat leirivalinnoissa etusijalla. Tieto valinnoista ilmoitetaan noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen. 

Leirille osallistuvien lasten ja nuorten hyvinvointi on leireillämme kaikkein tärkein asia. Pidämme huolta, että kaikilla on leirillä hyvä olla. Leiritoiminnassa noudatetaan seurakunnan leiritoimintaan liittyviä turvallisuusohjeita. 

Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta: Pauliina Lyijynen p.050 594 3884 ja Ville Kervinen p. 050 386 5723.