Kerhot 2-7 v

Dinosaurusleluja pöydällä, taustalla lapsia
Kuva: Anna-Liisa Suntio

Kevätkauden 2022 toiminta on käynnistynyt!

Muksupysäkki

on ohjattua leikkiä, ryhmässä olemisen harjoittelua ja lastenhoitoapua vaikkapa asioinnin ajaksi noin 2-7- vuotiaille.

Kevään 2022 Muksupysäkit kokoontuvat:

• Husulassa (Joukahaisentie 23 c 17), Puolakallion kerhotilalla ja kerhon piha-alueella olevalla leikkikentällä lauantaisin 2.4. ja 9.4.2022 klo 10-13

Voit ilmoittaa lapsesi maksuttomiin hoitopäiviin ja saada itsellesi hengähdystaukoa arjen keskelle soittamalla p. 040 8447925. Ilmoittauduthan pysäkille aina viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä!

Päiväkerhot

Päiväkerhojen kevätkausi on käynnistynyt ja kerhojen toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona.

Uusien kerholaisten ilmoittautuminen tällä lomakkeella

• Päiväkerhot  kokoontuvat kaudella 2021-2022 Husulassa, Puolakallion kerhotilassa (Joukahaisentie 23 c 17).
  • Luontokerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja se on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille.
  • 4-7 -vuotiaiden Ympäristökerho kokoontuu ulkona keskiviikkoisin klo 13.30-15.30.

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta, jossa lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan. Päiväkerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta ja siellä lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä. Kerhoissa on leikkiä, musiikkia, liikuntaa, askartelua, ulkoilua, hiljentymistä sekä eväshetki. Maksuttomat kerhot kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa 2-3 h kerralla ja päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Retket ja leiripäivät