Lomatukea omaishoitajille ja hoidettaville läheisille

Lohja Spa ja Resort -kylpylä

Hyvä omaishoitaja, teillä on hoidettavan läheisenne kanssa mahdollisuus hakea diakoniatyön kautta tuetulle MTLH:n teemalomalle Karjalohjalle Lohja Spa & Resort-kylpylään ajalle 28.5.-2.6.2023.

Lomaan sisältyy: täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen lomaohjelma ja lomakohteen yhteinen vapaa-ajanohjelma ja pieni hemmotteluhoito.

Hakulomakkeita saa diakoniatyöntekijöiltä tai voit tulostaa hakulomakkeen www.mtlh.fi. Palauta hakulomake 15.2.2023 mennessä osoitteeseen: Diakoniatyö, Anne Hammarberg, Haminan seurakunta, Pikkuympyräkatu 34, 49400 Hamina.

Hakemukset lähetetään eteenpäin saatteena seurakunnan maksusitoumus omavastuusta Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:lle, joka tekee päätöksen lomalle valittavista. Jos tulette valituksi lomajaksolle, teille ilmoitetaan siitä kirjeitse MTLH:n kautta noin kuukausi ennen loman alkua.

Etusija lomalle pääsyyn on ensikertalaisilla ja kahtena peräkkäisenä vuonna ei ole mahdollista päästä tuetulle lomalle.

Diakoniatyö maksaa myös kuljetuksen. Otamme teihin yhteyttä hyvissä ajoin kuljetuksen järjestämiseksi.

Tarkempia tietoja diakonissa Anne Hammarbergilta p. 050 594 3880, anne.hammarberg@evl.fi