Lähde keväiseen Viroon

Hestia hotelli Europa Tallinnassa

Tule mukaan Elyn ryhmämatkalle 19.-21.4.2024 Viroon yhdessä Tuusulan, Haminan ja Elimäen seurakuntien kanssa. Tutustumme Elyn ja seurakuntien yhteisiin lähetyskohteisiin ja lähetteihin Tallinnassa, Sauella ja Tartossa. Matkalla mukana Antero Rasilainen ja muita Elyn työntekijöitä.

Lähtö pe 19.4. klo 10.30 Helsinki, Länsisatama Tallink Mystar -laiva.
Paluu su 21.4. klo 18.00 Viking XPRS -laivalla Katajanokalle.

Majoitus hyvätasoisissa hotelleissa: pe-la Tallinnassa Europa hotellissa ja la-su Tartossa Dorpat-hotellissa.
Matkan hinta 330 €, sis. matkat ja majoituksen 2hh huoneessa (yhden hengen huoneista lisämaksu).
Ruokailut järjestetään seurakunnissa (omakustanteinen).

Linja-autokuljetus Hamina-Kotka-Koskenkylä-Helsinki ja Tallinna-Tartto-Saue-Tallinna

Tiedustelut Antero Rasilainen: antero.rasilainen@evankeliset.net | p. 045 134 4634
Ilmoittautumiset viimeistään 27.2. Elyn toimistolle: ely@evankeliset.net | p. 040 415 9416

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kouvolan Matkatoimisto Oy.

Jokaisella matkustajalla tulee olla mukanaan voimassa oleva passi tai kuvallinen EU-henkilökortti.
Suomen/EU:n kansalainen ei tarvitse tälle matkalle viisumia.
Viroon ei tarvita koronatodistusta, eikä negatiivista koronatestitulosta.

Järjestävät Ely ry, Kouvolan matkatoimisto, Elimäen seurakunta, Haminan seurakunta ja Tuusulan seurakunta.