Konsertti vapaaehtoistyön kunniaksi

Laulu-ukot tonttulakit päässä
Konsertissa esiintyvät myös Miehikkälän Laulu-ukot.

Sydämeeni joulun teen – konsertti vapaaehtoistyön kunniaksi Johanneksen kirkossa.

Jouluiset sävelet soivat vapaaehtoisilta vapaaehtoisille Johanneksen kirkossa Haminassa perjantaina 9. joulukuuta klo 16. Konsertilla halutaan erityisesti kiinnittää huomiota siihen, kuinka suuri rooli vapaaehtoistoiminnalla on yhteiskunnassamme ja samalla kiittää kaikkia, jotka laittavat kortensa kekoon yhteisen hyvän edistämiseksi. Toinen toistamme tukien pärjäämme paremmin!

Lahjakas esiintyjäkaarti tarjoilee konsertissa monipuolisen musiikillisen kattauksen. Esiintyjien ikähaitari venyy nuoresta vaariin. Nuorisoa edustavat Kaisa Erikssonin johtama lauluryhmä Mielikit ja musiikkiopiston selloryhmä Baiba Anderssonin johdolla. Yksinlauluesityksiä kuullaan Ria Roimolalta, Manu Töröseltä, Nina Eskolilta ja Kaisa Erikssonilta. Lauluyhtye Taika esiintyy johtajanaan Anne Schürmann. Vaaripuolella Miehikkälän Laulu-ukot iloittelevat rekiretkellä ja tunnelmoivat Taas kaikki kauniit muistot -laulun parissa.

Konsertin nimikkokappaleen ”Sydämeeni joulun teen” tulkitsee Ria Roimola. Haminan seurakunnasta mukana tunnelmallista iltapäivää viettämässä ovat Liisa Länsmans, Kari Rautiainen, Maarit Kinnunen ja kanttori Niina Venäläinen, joka toimii konsertin säestäjänä.

Konserttiin on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Lopuksi nautitaan yhdessä glögit. Lämpimästi tervetuloa!