Kohti joulua -tapahtuma, joulumyyjäiset, lasten teatteriryhmän esitys ym.

Teatteriryhmän lapset istuvat lattialla liitutaulun edessä.
Haminan kansalaisopiston teatteritaiteen perusopetuksen lasten teatteriryhmä esiintyy Kohti joulua -tapahtumassa.

Tervetuloa joulumyyjäisiin ja virittäytymään joulun tunnelmaan perjantaina 2.12. klo 14-19 Simeon-taloon, Pikkuympyräkatu 34.

• Hartaus ja tapahtuman avaus klo 14.00
  • Kansainvälisentyön joulumyyjäiset sekä joulukahvio.
  • Jouluaskartelua kaiken ikäisille ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.
  • Klo 17-17.30 ”Joulun legenda” – Haminan kansalaisopiston lasten teatteriryhmän esitys. Ohjaus Henni Kiri, käsikirjoitus: työryhmä.
  • Gospelkuoro laulaa ja laulattaa Ulla Suutarin johdolla klo 17.30-18.30

Joulun legenda

Haminan kansalaisopiston teatteritaiteen perusopetuksen lasten teatteriryhmä esiintyy joulun tunnelmissa Haminan seurakunnan järjestämässä Kohti Joulua -tapahtumassa perjantaina 2.12. Ryhmässä on viisitoista 7-12 -vuotiasta lasta, joista osa on aloittanut teatteriharrastuksensa vasta tänä syksynä.

Ryhmän itse ideoima jouluesitys, JOULUN LEGENDA on tonttumaisen lennokas ja yllätyksellinen seikkailu. Mitä ihmeen tekemistä egyptiläisen mytologian manalan hallitsijalla, Osiriksella on Korvatunturin väen kanssa? Miten Jouluenkeli on sotkettu soppaan? Onko legendojen kirja oikeilla jäljillä vai sittenkin aivan silkkaa legendaa?

Pienoisnäytelmän käsikirjoitus on mielikuvitusleikin ja improvisaation tuloksena syntynyt työryhmän yhteisenä tuotoksena. Myös esitys itse on muodoltaan hyvin leikinomainen. Kyseessä on ryhmän lukuvuoden ensimmäinen yhteinen näytelmä, joka tuodaan yleisön eteen. Esityksen kesto on n. 30 minuuttia ja se soveltuu koko perheille.