Kesä seurakunnassa

Pieni tyttö istuu apilaniityllä apilaseppele päässä ja apila kädessä

Kesällä jumalanpalvelusten ja leirien lisäksi seurakunnassa on paljon muutakin toimintaa. Tarkemmat tiedot ja tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Tässä muutamia poimintoja:

Sadonkorjuujuhla ke 24.8. klo 10 Tykän tuulimyllyllä Kannusjärvellä.

Hyvän mielen ilta Kaakonkulman vapaaehtoistoimijoille to 25.8. klo 16.00-20.00 Lypsyniemessä, Lypsyniementie 41. Mahdollisuus saunoa ja uida. Tarjolla retkievästä. Voit saapua silloin kun sinulle sopii ja olla haluamasi ajan. Ei siis ilmoittautumista.

Johanneksen kirkon kirkkotekstiilinäyttely 1.7.-31.8. ma-pe klo 10.00-16.00 Johanneksen kirkossa, Raatihuoneentori 10.

Luolahartaus – ”Luolat soikoon” ke 17.8. klo 18.00 Härkämäen luolalla Miehikkälässä, Jaana Kivekäs, Anne Koivunen ja Niina Venäläinen, Laulu-ukot ja Merja Maaskola, harmonikka. Musiikkia, yhteislaulua ja ehtoollinen. Miehikkälän koulun 9.luokka pitää luolan edustalla puoli tuntia ennen hartautta ja hartauden jälkeen kahviota, jossa on myynnissä kahvia, teetä, mehua, makkaraa ja leivonnaisia. Herkkukoriarpajaiset. Maksu käteinen/MobilePay tai Pivo.
Paikalle opastus Kirkkopellon risteyksestä. Kävelymatka luolalle noin 0.5km. Hartauden jälkeen mahdollisuus osallistua opaskierrokselle luolissa evp.ev.luut. Arto Lavennon opastuksella. Mukaan tarvitset hyvät jalkineet ja lämmintä vaatetta sekä taskulampun, jos osallistut opastettuun kierrokseen luolissa. Jos tarvitset kyydin luolalle asti, ota yhteyttä etukäteen Arto Kivelään (040-5840324).