Kappeliseurakuntien toimistopalveluihin muutoksia syksyllä

Matti Astola ja Anne Koivunen
Kappeliseurakuntien kappalaiset Matti Astola ja Anne Koivunen

Miehikkälän ja Virolahden kappeliseurakuntien toimistopalveluihin tulee muutoksia syyskuusta alkaen. Kappeliseurakuntien toimistoissa on 6.9. alkaen tavattavissa joka viikko oman alueen kappalainen. Miehikkälän kappalainen Matti Astola on tavattavissa joka tiistai Miehikkälän seurakuntatoimistossa (Pappilankuja 2) klo 9.00-12.00. Virolahden kappalainen Anne Koivunen on tavattavissa joka torstai Virojoen seurakuntatalolla (Riihitie 2) klo 12-15.00. Toimistopalvelut Louhelantiellä Virojoella päättyvät ja seurakunnan toiminnot keskitetään Virojoen seurakuntatalolle. Virojoen toimiston (Louhelantie 2) postilaatikko, joka on sijainnut talon takapihalla, on poistettu käytöstäja laatikko on siirretty Virojoen seurakuntatalolle osoitteeseen Riihitie 2.

Kappalaiset palvelevat seurakuntalaisia toimistopalveluissa, heiltä voi ostaa muun muassa adresseja, tuoda piirien ja ryhmien kolehteja tilitettäväksi ja varata keskusteluaikoja tai vaikkapa vaihtaa kuulumisia. Hautajaisten ja hautojen hoitojen sekä häiden ja ristiäisten osalta seurakuntalaisia palvellaan keskitetysti Haminan palvelutoimistossa ma-pe 9-12.00 ja 13-15.00 (Pikkuympyräkatu 34) tai puhelimitse p. 05 210 3000. Virkatodistusten ja sukuselvitysten tilaamiseen ei tule muutosta. Virkatodistukset tilataan jatkossakin Lahden aluekeskusrekisteristä. Ohjeet tilaamiseen löydät seurakunnan kotisivuilta virkatodistukset.

Kappalaiset toivottavat tervetulleeksi poikkeamaan. ”Tämä on oivallinen tilaisuus kohdata ihmisiä”, iloitsevat kappeliseurakunnan kappalaiset Matti ja Anne.