Joulukonsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia

Neljän kanttorin joulukonsertin esiityjät Hannu Niemelä, Hannu-Pekka Heikkilä, Hannu Lehtikangas ja Pekka Soranummi.
Neljän kanttorin joulukonsertissa 15.12. esiintyvät Hannu Niemelä, Hannu-Pekka Heikkilä, Hannu Lehtikangas ja Pekka Soranummi.

Kauneimmat joululaulut

Joululaulujen iltapäivä su 4.12. klo 15.00 Leirikankaan kappelissa. Yhteislaulua sekä lauluesityksiä, Marjatta Korjus ja Marjot Korjus-Hupponen. Mukana Elina Rajala ja Ulla Suutari. Järj. Neuvoton-Salmin Martat ja Haminan srk. Tilaisuuden jälkeen glögit ja tortut.

Haminan Naislaulajien konsertti su 4.12. klo 15.00 Simeon-salissa. Joht. Johannes Raikas.

Mieskuoro Könsikkäiden joulukonsertti ke 7.12. klo 18.00 Miehikkälän kirkossa. Liput 10 €.

• ”Sydämeeni joulun teen” – joulukonsertti vapaaehtoisilta vapaaehtoisille pe 9.12. klo 16.00 Johanneksen kirkossa, Musiikkiopiston selloryhmä – joht. Baiba Andersson, Mielikit – joht. Kaisa Eriksson, Ria Roimola – laulu, Nina Eskoli – laulu, Manu Törönen – laulu, Taika-lauluyhtye – joht. Anne Schurmann ja Laulu-ukot, Kaisa Eriksson – laulu, Niina Venäläinen – säestys. Vapaa pääsy ja kaikille avoin.

Joululauluilta ke 14.12. klo 18.00 Metsäkylän seuratalolla

”Valoon siunaavaan” – Neljän kanttorin perinteinen joulukonsertti to 15.12. klo 19.00 Johanneksen kirkossa, Hannu Niemelä, Hannu-Pekka Heikkilä, Hannu Lehtikangas ja Pekka Soranummi. Käsiohjelma 20 €. Huom. Raatihuoneella poikkeukselliset liikennejärjestelyt, lisätietoja Haminan kaupungin tiedotteessa.

• ”Mä kanssa paimenten” -joulukonsertti pe 16.12. klo 18.00 Virolahden kirkossa. Mukana mm. musiikkiopiston pianisteja ja musakerholaisia, Mielikit Kaisa Erikssonin johdolla ja Virolahden musiikkiyhdistyksen sekakuoro. Glögi- ja piparitarjoilu. Vapaa pääsy.

Jouluoratorio su 18.12. klo 18.00 Marian kirkossa, Johann Sebastian Bachin jouluoratorio. Kamarikuoro Aava ja Kaakon Kamarikuoro sekä Oratorio-orkesteri, kapellimestarina Kai Huopainen. Solisteina Annemari Suomalainen – sopraano, Maria Kettunen – altto, Simo Mäkinen – tenori ja Elja Puukko – basso. Liput 20 €. Ennakkomyynti ma 14.11. alkaen: lippu.fi ja Simeon-talon palveluaula (ma-pe klo 9-12 ja 13-15, käteismaksu). Kirkon ovelta tuntia ennen konserttia (käteis- ja korttimaksut).

Kotkan seudun musiikkiopiston laulajien joulukonsertti ma 19.12. klo 18.30 Marian kirkossa, Leena Arfmanin lauluoppilaat. Vapaa pääsy.

Joulukonsertti ke 21.12. klo 18.00 Miehikkälän kirkossa, Marko ja Jukka Festiva qvintet. Liput 10 €.

Metsäkylän Mieslaulajien konsertti pe 6.1. klo 18.00 Marian kirkossa.

Seurakunnan tiloissa on myös muiden tahojen järjestämiä konsertteja. Näistä järjestäjät tiedottavat omin tavoin.