Hautausmaiden kausityöntekijäksi hakeminen

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä 1-6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin hautausmaidemme hoitotöihin ajalle 2.5.-31.10.2022. Työaika ja palkkaus on Kirkon työehtosopimuksen mukainen. Hakemukset on jätettävä 1.3.2022 klo 12.00 mennessä tällä sähköisellä lomakkeella tai palvelutoimistoista saatavalla paperisella lomakkeella.

Hakuedellytyksiä

•  vähintään 18-vuoden ikä työsuhteen alkaessa
  •  suomen kielen taito
  •  sopivuus fyysiseen ulkotyöhön hautausmaaympäristössä
  •  kyky työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti

Alan koulutus ja aikaisempi työkokemus alalta kannattaa mainita hakemuksessa. Valinnat tehdään hakemusten ja mahdollisten haastattelujen perusteella. Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Kaikille valituiksi tulleille ilmoitetaan valinnasta 8.4.2022 mennessä. Vallitseva koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia.

Lisätietoja antaa  seurakuntapuutarhuri  Katri Partanen; katri.partanen@evl.fi, p. 050 386 5727 (ma-to klo 13-14).
Tietoa seurakunnan hautausmaista