Haemme palkanlaskijaa/kirjanpitäjää

Tietokoneen näppäimistö

Haminan seurakunta hakee vakituiseen kokoaikaiseen toimistosihteerin työsuhteeseen palkanlaskija/kirjanpitäjää 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu lisäksi muita talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Seurakunta kuuluu Kirkon Palvelukeskukseen (Kipa), joka hoitaa osittain kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Ohjelmistoina Henkilö- ja palvelusuhderekisteri HP, Populus palkanlaskentaohjelmisto, SAP-ohjelmisto taloushallinnossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva kaupallinen tutkinto ja/tai ammatillinen osaaminen sekä alan useamman vuoden työkokemus. Julkishallinnon kuten kunnan ja etenkin seurakunnan toimintojen ja hallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Palkkaus on KirVESTES 2022-2024 tehtävän vaativuusryhmän 402 mukainen, peruspalkka 2.123,72 euroa.
Lisätietoja talousjohtaja Tarja Partanen p. 050 594 3888.

Hakemukset 5.12.2022 klo 12 mennessä osoitteella: tarja.partanen@evl.fi
Haastattelut viikolla 50.

Seurakunnassamme on vajaa 18.000 jäsentä ja työyhteisössämme noin 60 vakituista virka- ja työsuhteita työntekijää sekä muutama tuntipalkkainen sekä palkkiotoimisia.

Lisätietoja kotisivuiltamme.