Fb-lähetyksiä

Kännykkä josta näkyy Facebookin sivu

Messut

Striimatut messut lähetetään Facebookissa sunnuntaisin klo 10 live-lähetyksinä. Niistä ei jää tallennetta. Voit seurata suoria lähetyksiä Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Miehikkälässä vietettiin hautausmaajuhlaa 17.7. Terhi Kurko johtaa kirkkokuoroa Noora-Liia Raution kuvaamassa videossa.