Digileiri

Saara Piisola katsoo kännykkäänsä
Saara Piisola 92 v käyttää älypuhelinta päivittäin. Hän skypettää lastensa kanssa tietokoneella ja puhelimella säännöllisesti. Saara mm. viettää joskus kahvihetken videopuhelun välityksellä muualla asuvan tyttärensä kanssa. Arjen asiat ja yhteys seurakuntaan on korona-aikana hoitunut älypuhelimella.

Digileiri 20.-21.6. Vehkarinteessä, Vehkarinteentie 100, Kannusjärvi.

Leireillä opastetaan digilaitteiden käyttöä. Mikäli sinulla on älypuhelin tai tabletti mukaan, ota mukaan. Leirille voi tulla myös ilman laitteita ja digitaitoja.

Leiri alkaa maanantaina klo 16 ja päättyy tiistaina klo 15. Ohjelmassa on digiopastuksen lisäksi mm. laulamista, saunomista ja makkaranpaistoa sekä hartaudet.

Leirillä ovat mukana diakoniatyöntekijä Eva Andérsen ja seurakuntapastori Hanna Talka.

Kuljetus leireille tapahtuu omin kyydein. Halutessasi voit ennen digileiriä osallistua diakonian retkipäivään Vehkarinteessä. Retkipäivään on järjestetty bussikuljetus.

Leirin hinta on 25 €.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu digileirille ja mahdollisesti myös leiripäivään 6.-7.6. klo 11-12 p. 0440 999 443.

Eva Andérsen p. 050 386 5725
Hanna Talka p. 050 594 3889